Sands Grand Ballroom.

Lordag 15. mars 2014.

Bilde av Bjornulf Vik.

Settlisten.

Jumping Jack Flash Du fikk meg til a rocke Det er bare Rock’n Roll Tumbling Terning Wild Horses Doom & amp; Gloom Live With Me (fan stemme) Honky Tonk Women.

— Band introduksjoner Slipping Away (Keith) (med Mick Taylor) For de far meg til a kjore (Keith) Midnight Rambler (med Mick Taylor) Miss You Paint It Black Gimme Shelter Start meg opp Sympati for djevelen Brown Sugar.

— Band off stage Du kan ikke alltid fa det du vil ha tilfredshet (med Mick Taylor)

Gjennomgang av Bjornulf Vik.

Stadiet var veldig veldig lavt, jeg vil si klubbshow hoyde som 5 meter maks. Dvs. somethink som 1,5 meter. Jeg er hoy og jeg sa ned til gulvet. Og jeg hadde et bra sete, tro meg. Jeg behovde ikke engang a oppgradere pa dette showet, men jeg matte ta vare pa min posisjon. Det var toft. Veldig vanskelig. Det virket som om ALDRI onsket a v re i rad en, hundrevis, og jeg valgte riktig tid, rett sted og den rette «vennen» ved siden av meg.

Vel jeg var dods sentrum ved siden av min venn. Han var veldig hyggelig, en expat, han hadde sett Stones 5 ganger de siste 40 arene, inkludert 70-tallet, 80-tallet, to ganger i Singapore sist 2003, og na denne natten. Sikkerhet fjernet hele Ronnie-fronten i en massiv operasjon som tok et dusin sikkerhetsfolk (eller to) og en halv time fra klokken 20.00. Sikkerhetsfolkene pa min side (Mick side og ogsa Keith side) hadde et utvidet mote med gutta bak meg. Jeg sjekket tiden, og jeg sa klokken tikkende n rmere 8:30. Sa reddet av klokken klokka 8:31 var de pa. Vi hadde en annen mystisk sikkerhetsrampe som en halv time i showet. Jeg kan ikke tro at de provde a flytte ut et fjell med fans som likte showet, det var lang tid inn i jeg ikke vet, det kan v re TD eller Wild Horses. Men til slutt skjonte de (sikkerhet) at dette var et rock’n’roll-show, og vi kunne konsentrere oss om scenen. Vel, for a v re rlig, er jeg veldig god til a maskere ut alle former for utvendig forstyrrelse nar steinene er pa scenen.

Latvija skjerf de plukket opp i Shanghai var pent plassert pa toppen av Keiths skjerm i begynnelsen av Doom & amp; Dor av Pierre. De tok godt vare pa det. En gang det glir ned litt, som bass trommer slo holdt det vibrerende, sa satte de den pa plass pa skjermen. Hyggelig.

Mick presenterte Chuck Leavell og sa: «Uten ham ville det ikke v re noe band».

Sympati for djevelen sterk som alltid. Keith onde oyne, ond gitar spiller, pa slutten hans pick flyr og der er det i hendene mine. Tunge side av plassen slitt ut som han spilte Sympathy, antar jeg. Andre sider KEITH RICHARDS. Bra tatt i mot. Jeg plasserte den pa min liste og laget et souvenirbilde slik at jeg kan se det nar jeg kommer tilbake til disse sidene.

Mick holdt sikkerhet opptatt da han gikk ned og gjorde hoy fem med fansen begge sider, forste Ronnie side under Paint It Black. Deretter visste de at han ville gjore den andre siden, men ikke nar. Sa kom han ned pa tilfredshet. Alle gikk galt selvfolgelig.

Flott show, men Shanghai var langt best sa langt, hoye standarder pa denne turen.

Ble det solgt ut? Det var sa utsolgt at det kunne gjore en voksen mann grate! Det solgte pa et oyeblikk. Dette var en 5.000 kapasitets ballrom. Litt storre enn Brixton Academy (3.800 personer). De kunne ha solgt 2-3 show pa samme sted. De la til en utendors skjerm med en live telecast av showet. Bedre enn ingenting. Stones gikk til og med for ekte i et oyeblikk for a si hei pa scenen utenfor, sa dette var en spesiell begivenhet.

Mens de utforte dette helt solgte showet i Singapore solgte de ut festivalbilletter i Europa. Jeg tror ikke pa alle disse galne ideene om billetter som ikke selges eller salg blir treg. De selger ut raskere enn du har tid til a trykke pa «KJOP NU» -knappen, og v r sa snill a ikke kaste bort noe. Hvis de spiller hvor som helst i n rheten av deg, flytter fjell, selger sykkelen eller bilen, kan du se dem. Du vil ikke angre!

Tilleggsbeskrivelse skrevet tre uker etter showet: Dessverre tok livet en forandring som ingen kunne forvente snart etter dette showet. Vurderinger og bilder dukket aldri opp her. Inntil na. Singapore-showet vil ha et spesielt sted i vare hjerter og i var Stones historie. Ser tilbake Jeg skulle onske jeg kunne skru tilbake klokken og fryse tiden, ga tilbake til Singapore og bli der, men livet ma fortsette.

Bilder av Bjornulf Vik.

Gjennomgang av Alwyn Welch.

Det virket lite buzz i Singapore for konserten – selv pa arenaen 24 timer for, bare de oddene som venter pa a samle billetter. Kunne ha v rt 34 grader C (og fuktighet) eller det faktum at tusenvis av mennesker besoker hotellkomplekset hver dag – massivt shopping- og underholdningsomrade. At alt endret seg pa konsertdagen.

Vi hadde sett Stones tweet om bare 5.500 delta sa forventningene ble reist; og utsiden simulcast tiltrukket mange mennesker. Noen barer utenfor lagt til atmosf ren og et par anstendig band jeg horte – alt dekker, men lydkvalitet stor og en ypperlig beliggenhet. Vi spiste pa en Pizza sted som spilte litt god musikk, litt stille, inkludert Melody, Monkey Man og Slave. Mange av deltakerne sa jeg sa og hortes ut som bedriftens gjestfrihetstyper. Jeg mistenker sa mye som 10-20% av publikum, og mindre enn 5% seriose (anorak) fans. Jeg gjetter at et hoyt niva av oppmote fra sponsorene (og deres klienter) gjorde denne konserten okonomisk levedyktig for bandet. Ellers kan jeg ikke fa tallene til a legge til, selv for a bryte med pa dette storrelsesstedet.

Vi gikk inn i ballsalen en time for den antatte starten, men de ganske ubrukelige sikkerhetsfolkene la ikke noen i – en litt irritabel ko bygget opp. Sa plutselig var det en kortfattet billettkontroll (maskinen fungerte ikke, sa de ga opp pa det), enda mer vag posekontroll, og vi oppdaget et fantastisk sted. Bredere enn dypt (sa rullebanen nadde n r baksiden), lavt tak, alt veldig n rt. Dette var som et stort teater, men uten balkong – bare noen hevet seter mot ryggen.

Publikum gikk langsomt inn, sa en «sen» start, men jeg visste ikke at bandet hadde gjort en kort foray ute for a mote publikum – en fantastisk gestus akkurat nar de var i pre-gig oppvarming / fokus modus. Massevis av store skjermer inne, men du trenger virkelig ikke dem fra hvor vi var. Vi var pa Keiths side, omtrent 45 grader off-center, rad S. Best jeg kunne fa nar du booket 2 minutter etter at billetter gikk pa salg !.

Deretter kommer de – JJF, og folk som star pa seter n r fronten skjuler utsikten (og ikke bare fordi noen av lokalbefolkningen er litt vertikalt utfordret og trengte ekstra hoyde a se). Sa det var pa tide a virkelig teste sikkerheten og jeg dro til fronten – fikk til innen 5 personer foran barriere i en liten gruppe og vi bodde der all konsert. Tilsynelatende sto alle bak oss pa stolene deres for hele konserten.

Jeg hadde en mye bedre posisjon enn de fleste staende billettene, noe som fikk meg til a fole meg litt skyldig for de ekte fansen som kjopte dem for mer penger enn jeg betalte, men mye bedre om «VIP» billettholdere, noe som fikk meg til a fole meg flink. Interessante sma ting du tenker pa. VIP-seter har klutdeksler som du finner pa et bryllupsmottak – veldig rock’n’roll. Ingen forsok av sikkerhet for a flytte oss – jeg gjetter dette skjedde pa andre steder ogsa. Alle jeg kunne ha loftet opp mesteparten av sikkerhetspersonalet – de var ikke hulks pa noen mate. For de forste par sangene var det klart at bandet virkelig likte seg selv; smallish spillested, mange sv rt n rt tilbakemeldinger fra publikum; Ikke fjern som stadion eller til og med en arena ma fole – jeg tror de elsker «gropen» sa mye som vi gjor. Rikelig med smiler mellom alle bandmedlemmer (ja, inkludert Keith og Mick). Faktisk tror jeg de var alle har det bra. Vi var absolutt og de visste det.

Settlisten? Vel, jeg vet at nar du er satt hjemme, tusenvis av miles unna, leser settlisten og ser pa den merkelige videoen, soker vi alle etter det sjeldne sporet vi aldri har hort for for (unntatt kanskje utenfor repetisjonene). Men faktisk i en intim konsert, nar publikum og bandet feirer, foles det veldig annerledes. Det var veldig morsomt, og en flott sett liste for denne konserten. Ingen klager fra meg eller noen andre jeg horte. Selv warhorses var utmerket pa kvelden.

Noen kommentarer til noen tall:

Du fikk meg til a rocke – ikke en av mine favoritter, men jeg likte dette i kveld og god solo fra Ronnie.

IORR – flott Keith ligner pa denne.

Wild Horses – ekte hoydepunkt, mange folelser i mengden og pa bandets ansikter.

Live med meg – utrolig 9 ar siden jeg horte dette live, og jeg elsket det, spesielt Bobbys solo.

Kvinner – hyggelige Keith licker igjen, spot-on.

Introduksjoner – synd Charlie kunne ikke bli coaxed til a si hei, men noen gode ord om Chuck og store skal for alle som alltid.

Slipping Away – fungerer veldig bra; noen herlige MT licks i versene – legger til «original»

Rambler – dette er deres rockopera; tre gitarer gjor dette til en spektakul r; Keith forsinker den siste tempoendringen bare litt, glinster pa Charlie, driller Mick over timingen – alle danser som gal i mitt omrade av konserten.

Paint it Black – Jeg har bestemt at dette har blitt den originale punk sangen – folk var pogoing rundt meg som gal, Charlie baserer seg bort manisk; stor jubel nar denne startet.

Shelter-intro hortes ut som en streng var utelukket for meg; men da Lisa hugget Keith etter sin vanlige vokal aerobic, kom det bra ut.

Sympati – Mick syntes a ha ingen skjerm som fungerte i starten og var en halvton flat (veldig uvanlig); Bernards bakside, et justert orestykke og et nokkelmerke fra Chuck under soloene, fikser alt det. Men hvordan Mick sang og danset med den gorilladrakten i et rom med hoy luftfuktighet og stigende temperaturer, vet jeg ikke – han ma ha mistet en liter v ske under dette nummeret alene. Han kjorte til slutten av showet faktisk.

YCAGWYW – Jeg elsker korene; den lokale var stralende over ansiktene; dirigenten min side synge langs hele sangen; fin Ronnie solo; igjen mye publikum folelser.

Farvel – de sa alle ut som helt knackered pa slutten – over 2 timer med ren energi og moro; stigende varme og fuktighet i lokalet; intimiteten med mengden.

Etterpa strommet folk med smil pa ansiktene sine. Mick hadde nevnt deres forste Singapore-konsert i 1965 (pa badmintonklubben); Jeg kan ikke hjelpe til med at dette blir den siste tiden rundt Asia – og bandet og publikum visste det. Ser pa tvers av bukta mot skyskraperne i Singapores CBD, jeg kunne ikke tenke at ingen av bygningene i over 10 historier var hoye (dvs. hele omradet), og flyet fra London ma ha involvert en eller flere gjenoppbyggingsstopper .

Bandet, som alle sammen, viser de eksterne tegnene til de 50 arene – til de begynner a spille, og sa er det som en tidssnor av den beste typen. Jeg er heldig nok til a v re i Auckland for den siste konserten av denne lop – kan ikke vente!

Bilder av Bjornulf Vik.

Singapore «Club Show» anmeldelse av Gricha Safarian med Nikita Safarian.

Lang historie kort, den etterlengtede konserten var Singapore i gar. Begge var sammen igjen pa en Stones konsert. Det er veldig vanskelig for meg a uttrykke folelsen. For en fantastisk kveld var det. Og et godt valg var det med bare 5000 mennesker og en enda mer «Club show folelse» enn Macau. Singapore er det minste stedet for den asiatiske turen, minste antall mennesker, men det ser ut til at alle av oss ble bestemt for a balansere tallene med en himmelfylte entusiasme.

Publikum var i brann. Mick kom selv tilbake til sin «Brussels Affair» -tid ved a kaste vann pa de forste radene. Keith var i helt fantastisk humor, som ledet spillet mesteparten av tiden med upaklagelig riff, med tiden, ikke for mye, Keith som sitt beste.

Siste ord til Nikita: «De spiller bedre enn for». Takk Stones, se deg i Adelaide. Gricha og Nikita.

Bilde av Gricha Safarian.

Gjennomgang av Steve Lebamoff.

Marina Bay Sands selv er utrolig. Jeg har bodd pa Hyatts og Hiltons, Four Seasons og Sheratons, i Paris og London og overalt, ingen plass har noensinne gitt meg bedre service, og ingen plass utfordrer den fantastiske arkitekturen her. Det bringer oss til rommet selv, The Grand Ball Room av Mariana Bay Sands. Bred, men ikke veldig dyp, lopene lop nesten til baksiden av rommet. Scenen var mindre enn noen jeg har sett Stones bruker utenfor et teaterforestilling. Taket var lavt, og enten Stones har sparket opp sin blandebord et hakk, eller akustikk her var flott, eller til og med begge, fordi lyden var utrolig. Det var hyggelig etter a ha hort vevet i sa mange ar a kunne fortelle i publikum som spilte hvilket notat nar, Den eneste skuffelsen var de fremre staende omradene, akkurat som markert pa kartene. De var side av scenen visninger, og da jeg ankom, ville jeg ha v rt langt tilbake i det overfylte lille omradet, sa lite, sa jeg brukte setet mitt pa scenen til hoyre og folte at jeg hadde en mye bedre utsikt (Takk sa mye Kevin hvis du leser dette!)

Selve showet var bare fantastisk. Jeg var pa de to O2-showene og de to Hyde Parks, begynnelsen og slutten av 50-tallet og Counting tour. Pa disse showene var jeg imponert over et erfaren profesjonelt show av utovere som hadde noe a bevise. De viste det. Selv om det i utgangspunktet er det samme showet, var det i gar kveld. BV har sagt at showet var litt utenfor etter Macau og Shanghai. Jeg kan ikke se hvordan i gar kveld sa jeg et levende rockband. Mick gikk faktisk ut i publikum! Deres var et annet vokalarrangement pa SFTD som fungerte og var pa en eller annen mate mer uhyggelig for sin forskjell. MR hadde alle forventede blomstrer med MT, men sa n r slutten steg Ron opp, og for hver ikke-vibrato-drenket blues-solo som MT hadde tilbudt, spilte Ron en raunchy kraftig rock solo som viser at han tar et sete til ingen. Hvis noen fortjener a spille gitar med Keith Richards, er det han. Faktisk var Ron overalt i gar kveld da han matte v re. Mick flere ganger kunne bli overhort, mikrofon ned, kommenterer hvor varmt bandet og natten var. De var i sonen, og de visste det!

Jeg er jaded. Jeg var klar til a bli underholdt. Jeg har sett nok viser i lopet av arene som jeg ofte finner pa shower og tenker pa det sa mye en vane som noe annet; Stones tour, folger jeg, kobler seg med Beast, Manofwealthandtaste, Paulywauly, og alle de andre faste. Ikke sa i gar kveld. I gar kveld sa jeg et bandet som virket mer levende og i brann (tritt jeg kjenner pa turenavn, men sant) enn jeg har sett i ar. De faste var der, mange av dem Men det spiller ingen rolle, jeg sa Stones.

Jeg er ute for Perth.

Bilder av Bjornulf Vik.

Gjennomgang av Yogi Okita.

I motsetning til andre arenaer er det lett a n rme seg lett a kjope suvenirer og sv rt komfortable seter. Sammenlignet med arena datoer var dette virkelig en glad Stones familie sammenkomst med veldig intim atmosf re. Sa det var bare sa godt a v re der fra JJF solid start til bare fantastisk tilfredshet!

Jeg tror det vil ikke v re noe slikt lite parti med dette storste bandet av all tid.

Sa takk gud, vi var bare heldigste personer i verden for et oyeblikk. Og jeg tror de kommer tilbake.

Bare hold pa rock i ‘!

Bilder av Bjornulf Vik.

Rapporter, v r sa snill.

Denne siden vil endres i lopet av de neste dagene, ettersom du og andre fans sender anmeldelser, angir lister og rapporter. Vennligst send din e-post til IORR. Takk! For detaljer og flotte bilder fra Rolling Stones og deres World Tour far IORR magasiner.