Jeg har aldri spilt med proporsjoner for nylig. Siden jeg alltid leter etter mater a se hoyere ut, har jeg fast med stykker som bidrar til a forlenge kroppen min og passe forholdsmessig. Mens jeg fortsatt gjor dette regelmessig, har jeg eksperimentert med lengre stykker. Maxi cardigans (sett her og her), tunika og langline skjorter og gensere. Jeg trodde ikke jeg kunne trekke dem av, men sa langt hater jeg ikke det. Ta for eksempel denne J.Crew Factory evighetsskjorten. Det er definitivt lang, men med sideskjulene og litt styling gjorde jeg det pa min lille ramme. Alle kan ha pa seg en knapp ned skjorte, men a ha det lenge og untucked, ma du virkelig tenke pa styling. Jeg har alltid v rt en fan av uventede elementer, og det er akkurat det du far med dette utseendet. Dette er trolig en trend jeg sa meg ikke gravitasjon mot, men jeg kan v re hekta. Jeg har allerede oye pa denne tunikaen genseren, denne langline-t-skjorten, og denne kjolen nakke tunikken.

S H O P T H E L O O K.

Innleggsnavigasjon.

Legg igjen en kommentar Avbryt svar.

Elsker dette utseendet! Bare festet!

Jeg trenger et nytt par svarte jeans og disse ser perfekt ut. Flott utseende!

Jeg har samme skjorte og det er perfekt!

Fint antrekk! Jeg elsker de svarte jeans.

Jeg elsker strukturen til den tote! Og ingen gjor grunnleggende bedre, du ser fantastisk ut!

Takk heidi 🙂

Elske hvordan du bruker genser i dette antrekket! Du er min hovedstil inspirasjon :). Jeg elsker den klassiske, moderne stilen din, og takk for at du far forslag til rimelige priser. Hvor er kjedet ditt fra & # 8211; kan du dele? Takk!