Sondag 26. august 2012.

Besok til Rainbow Nation-1.

250 km rundt Kapp. Kjoring langs kystveiene med fjell pa den ene siden og stranden pa den andre pa veldig hyggelige veier i Toyota Corolla var en opplevelse jeg vil verne om. Spesielt kjorer langs Chapmans topp med en halv tunnel, minnet meg om NFS-veier. Kjoring er en fornoyelse pa disse stedene, nar du ikke trenger a bekymre deg for fotgjengere som krysser veier tilfeldig, andre drivere svinger trafikkregler og kjorer rashly. V ret ved Kappa er veldig quirky med sterk vind og regn pa en dag og lyst solskinn pa den andre. Pa lordag lurte regner vare vindupaneler til tider, men heldigvis for oss regnet det ikke da vi kom ned fra bilen for sightseeing. Sa vi besokte fine strender som Hout Bay (dessverre med regn var det ikke noen mennesker, men hadde frokost i kafe med utsikt over stranden), strudsefarm, pingvinkoloni.

Tirsdag 03 januar 2012.

Facebook verdsettelse.

Torsdag 29. desember 2011.

Min Pensjon.

Dette er min forste blogg fra celle. Jeg har installert Blogger-appen pa cellen min. Jeg haper det vil oke antallet av blogpostene mine. Mange ganger har jeg en ide eller et emne for en blogg, men jeg har en tendens til a glemme det nar jeg har tid til a skrive en blogg hjemme.

Sa jeg haper at denne appen skulle tjene som Pensieve hvor jeg kunne slippe mine ideer og besoke dem nar jeg har tid. Jeg kunne mulle over det, utvide dem og skrive gode blogger om dem.

Haper pa flere og bedre kvalitetsblogger i nytt ar!

Torsdag 24. november 2011.

Det alternative systemet.

fra sport til internasjonal politikk og fra sprak til teknologi, syn pa alle mulige ting. N virksomhet (siste tillegg!)