Vancouver, Canada.

Til slutt, etter 29 ar pa denne jorden, besokte jeg Canada. Jeg mener, ja, det er ikke som Canada er en 20 minutters kjoretur fra huset mitt, men fortsatt! Jeg har v rt i Europa og Bahamas / Bermuda og til og med Sveits for Canada. Det var bundet til a skje en dag.

Arsaken til turen til Canada? Well Cheryl (med sin spiffy jobb) ble invitert pa en pressetur fra Lululemon for a kjore Sea Wheeze Half Marathon og l re mer om Lululemon. Hun hoppet pa sjansen, men spurte ogsa om det var noen mate jeg kunne komme og lope for. Jeg mener at vi alltid kjorer sammen. De sa sikkert, sa lenge Cheryl gjorde det til alle presseventene. Sa pakket vi opp vare poser og dro opp nordover!

Cheryl gikk en dag for moren min og jeg. Hun hadde en rekke arrangementer pa fredag, men jeg kunne egentlig ikke se a ta arbeidet med dagen. Min mor og jeg tok Air Canada, og jeg ma si FAVORITT flyselskap na. Flyet var rent og romslig. Ben-rommet var vanvittig sammenlignet med mine siste flyreiser i utlandet.

Vi trengte ikke a betale for filmer! Jeg sa pa Captain America: Winter Soldier og deretter Spiderman 2. Det var et flott fly. Dessverre fikk vi seter foran nodutgangen, slik at seter ikke gikk tilbake. Heldigvis hadde jeg gratis filmer a underholde meg! Mitt eneste problem var i menyen de hadde pretzels og humus, men hadde ingen pa flyet. Ah, jeg provde & # 8230 ;.

Nar vi ankom i Vancouver matte vi ga gjennom toll. Det ma ha v rt en travel tid pa dagen (10:30) fordi linjen var stor!

Endelig en gang vi kom gjennom tollene bestemte vi oss for a fa en drosje til hotellet til hotellet. Det var ganske dyrt, men egentlig den eneste maten a komme seg dit. Cheryl bodde pa Fairmont Pacific Rim som var nydelig.

Jeg sjekket inn pa pulten og fikk en nokkel. Cheryl var i et mote sa jeg napped og ventet pa henne. Da hun kom tilbake bestemte vi oss for a ga over til expo for a sjekke ut varene. Expo og konferansesenteret var rett over gaten fra hotellet vart. Sa praktisk.

Hele halvmaratonet ble satt pa av Lululemon, og alt var kun gjort for Sea Wheeze. Vi fant ut at folk ventet i ko som startet klokka 3! Mye varene var borte da vi kom dit, sa jeg kjopte ikke noe. Det var ogsa store linjer hvor du kunne fa midlertidige tatoveringer, en massasje eller haret ditt gjort. Veldig jentemessig.

Ogsa fordi kl rne er laget kun for Sea Wheeze, begrenser de elementene du kan kjope til 15. Folk kommer dit, kjope mange ting, sa selg det pa nettet som eksklusive Lululemon ting. Gal!

Utstillingssenteret er ogsa rett der den olympiske kalen er fra Vancouver-OL. Sa kult!

Etter at vi hadde gatt pa utstillingen, matte Cheryl ga til flere pressevarer, sa mamma og jeg bestemte meg for a ta en tur rundt i byen. Det er sa pent der med fjellene.

Jeg hadde lest om den brosteinsdelen av Vancouver hvor den gamle Steamclock var sa vi ledet i den retningen. Langs veien stoppet vi i noen butikker og kjopte en fin forsyning av lonnesirup!

Pa dette tidspunktet sultet mamma og jeg! Vi bestemte oss for a spise pa Steamworks i n rheten. Beste avgjorelsen noensinne!

Jeg fikk en deilig lys ol som rammet stedet pa en varm dag. Min mor og jeg delte ogsa poutine (NJ folk kaller det disco frites) med ostekremmer pa den! Jeg hadde fisk tacos som var fantastisk (selv breaded). Jeg var besatt av sin logo og alt kunstverket jeg selv kjopte en t-skjorte.

Cheryl motte oss da vi var ferdig. Vi bestemte oss for a ga over til deres store park, Stanley Park. Jeg hadde lest om kule totempolene de samlet fra hele, og jeg onsket a se dem. Vi bestemte oss for a ga som ville v rt bra, men jeg fortsetter a glemme at moren min ikke gar sa fort som oss. Naturen var vakker skjont.

Vi endelig gjort det til parken og oppdaget en hestevogn tur forlater i noen minutter. Vi ville ikke trette vare ben ut for lopingen (eller var mor) sa vi tok det.

Forste stopp var totem polene!

Det er ni totem poler alle sammen. Samlingen startet pa Lumberman’s Arch pa 1920-tallet. Parkstyret kjopte fire totems fra Vancouver Island ‘s Alert Bay. Andre kjopte totems kom fra Haida Gwaii (Queen Charlotte Islands) og BC Central Coast Rivers Inlet, for a feire 1936 Golden Jubilee. I midten av 1960-tallet ble totempolene flyttet til det attraktive og tilgjengelige Brockton Point.

Etter at vi besokte totempolene fortsatte vi a ga gjennom Stanley Park (det var en times lang tur) og l rt om tr rne, dyrene, fyret, broene, havfrue statuen og rosenhager. Definitivt en fantastisk mate a fa en tur til parken. Jeg l rte sa mye.

Det var ogsa hyggelig a forsta storrelsen pa parken siden mye av lopene ville v re der.

Vare hester var ganske kule ogsa. Den hvite har v rt i Once Upon A Time og andre filmer ogsa!

Etter at vi tok en drosje og droppet Cheryl av for middagen sin. Sa gikk moren min og jeg tilbake til hotellet. Pa vei stoppet vi for a fa vaseline for lop i morgen (jeg glemmer alltid noe) og jeg fant disse fantastiske chipsene! Jeg fant faktisk Dill Pickle i Wisconsin, men disse har faktisk dill inni. Sa mye bedre. Den roulettene jeg har pa jobb. I dag har jeg bare hatt en varm og mannlig brann!

Vi bestemte oss for a bare fa middag fra hotellets kafe nedenunder. Jeg har pasta, selv om jeg vanligvis ikke karbo laster for et lop. Det var sa mye jeg ikke kunne spise enda halvparten, men det var ganske velsmakende. Til slutt satte jeg tingene vare til lop og sa gikk i seng.

Jeg var opp tidlig pa grunn av tidsendringen / jetlag som var bra for en tidlig morgenkjoring.

Pre-race selfie! Jeg vil gjore et lengre innlegg pa rennen senere denne uken. En ting var imidlertid at alle hadde pa seg noe Lululemon. Jeg har aldri spilt et slikt merket lop for.

Det var et vakkert kurs, og jeg gjorde ikke forferdelig, men det gjorde jeg heller ikke fantastisk.

Etter lopet dro vi tilbake til rommet, og mamma la merke til at hun var ved bassenget. Jeg bestemte meg for at det var en fantastisk ide, sa vi gikk opp og gjennomvat i badestampen i omtrent en time. Det var sa fint etter en lop, jeg ma kanskje gjore det oftere! En rekke andre lopere kom opp med den samme ideen, og vi snakket alle om lopet og hvor vi var fra.

Etter at jeg showered og min mor og jeg dro ut pa jakt etter sushi til lunsj. Angivelig Vancouver hadde fantastisk sushi.

Vi bestemte oss for et sted som heter Miku rett ved vannet. Vi ble ikke skuffet.

Min mor elsker skyld, sa hun fikk et fly og var i himmelen. Jeg fikk en deilig martini. Jeg fikk ogsa miso suppe som var interessant a drikke uten skje.

Restauranten anbefaler ikke at du bruker soyasaus. Jeg startet med en tallerken aburi sashimi. All fisk med forskjellige sauser for hver. SA BRA! Da hadde jeg aburi chirashi tart som var som en sushi kake.

Det var saaa bra! Jeg licket nesten platen ren. Absolutt anbefale dette stedet hvis du noen gang i Vancouver.

Etter at Cheryl kom ut av hennes brunsj hoppet vi i en drosje og dro til Granville Island Public Market. Jeg hadde lest det hadde et stort bonde marked og mange andre kule butikker.

Bondenes marked var kult. Massevis av lokale ting til salgs og en haug med handverk. Siden jeg bare hadde lunsj, provde jeg ikke noe mat, men det var ogsa mye fisk. Vi gikk ogsa rundt resten av butikkene. Pa dette punktet hvor trott jeg begynte a sparke inn, sa jeg var veldig trist. De fleste butikkene var kunstbutikker som var kule a se gjennom, men vi kjopte ikke noe.

Vi bestemte oss a ga tilbake til hotellet og slappe av litt.

Da vi kom ut av hytta, husket jeg om a hore om et beromt gelato-sted kalt Bella Gelateria nedover gaten. Det var en stor linje, men vi bestemte oss for a vente uansett og prove det ut. Nar i Roma hoyre.

Det var helt verdt ventetiden. Jeg fikk gronn te og thai kokosmelk. Cheryl fikk sjokolade sjosalt og kirseb r og moren min fikk saltet karamell og vanilje. Vi gobbled dem opp!

Etter gelato gikk vi tilbake til rommet og pakket. Etter at jeg tok en lur for a forberede meg pa Sea Wheeze Sunset Festival den kvelden. Jeg motte opp med alle pressemennene Cheryl hadde v rt med de siste dagene. De var alle veldig hyggelige. Sa ledet vi til festivalen.

Vi kom dit litt sent. Yogaen hadde allerede startet, men vi fant flekker og hoppet inn.

Yoga er flott for kroppen din, men ikke min favorittovelse. Jeg kjeder meg for a holde bevegelser i lang tid og den der du legger deg ned som du sover (chastnata eller noe sant) Jeg kjeder meg alltid og ser deg rundt og ting. Yoga var veldig hyggelig, men spesielt a strekke seg ut etter lop.

Deretter gikk vi og sto i galte lange mat- og ollinjer. Kylling burrito og chips med guacamole var virkelig velsmakende skjont og ol var bra ogsa. Raspberry en var min favoritt. Sa begynte bandet Capital Cities a spille. Det var litt vanskelig a hore dem, og vi matte v re klokka 3 for a komme seg til flyplassen sa vi dro tilbake rundt 10.00.

Hele helgen i Vancouver var en blast. Definitivt en kul by a tilbringe tid i, men ikke sa turist. V ret var vakkert. Hvis jeg var der lengre ville jeg ha elsket a ga hvalsafari!

Har du noen gang v rt i Vancouver?

Sjekk ut min Etsy butikk!

Siste innlegg.

Kategorier.

Det er om tid.

Folg bloggen via e-post.

Instagramming.

Det oppsto en feil ved a hente bilder fra Instagram. Et forsok blir omarbeidet om noen fa minutter.