Vi sa noen ganske solide temperaturer fra Accelero Hybrid 7970. Selvfolgelig kan du se at den ikke stemmer overens med den monstroke Prolimatech MK-26, noe som er skuffende da det koster mye mer, men det er bare en dobbel slot design mens Prolimatech MK-26 med to vifter kan blokkere fire spor og blokkerer ogsa CrossFire og SLI kabler.

Akustisk ytelse er eksepsjonell, og de to arktiske fansen som kjoler VRM og radiator, trenger aldri a spinne mye.

Cooler ser bra ut! Jeg liker designen!

Og god anmeldelse, Ryan!

Takk, jeg er ikke fornoyd med noen av bildene, men jeg er glad du likte det.

Bilder lost, det var alt et hvitbalansproblem!

Fungerer det pa en Sapphire 7970 Vapor-X 3GB? Takk, og jeg vil vite at det ikke er noen vannblocks tilgjengelig for kortet, og jeg vil kjope en ekstra Damp-X og vil avkjole dem med denne babyen & # 8230;

Ja det skal fungere. Pumpeblokken vil kontakte noen HD 7970 GPU. Det er garantert kompatibilitet for referanse PCB 7970s, men det eneste stedet hvor det er forskjell mellom referanse og ikke referanse 7970 PCB-design, er med VRM- og VRAM-plassering, men igjen bor dette ikke v re noe fordi det ikke er mye pa Accelero 7970 Hybrid for a hindre disse, sa jeg vil si ja det vil fungere.

Det merkelige er at jeg sendte en e-post, og de svarte at den skulle fungere, men en lokal forhandler fortalte meg at den ikke passer slik at jeg ikke vet hvem som skal tro :(. Don? vil bruke 500 eur pa et andre kort og + 400 eur pa to kjolere og innse at jeg ikke kan passe dem eller ma endre kjoleren som a kutte eller noe sant. Hvis dere har en innvendig kontakt som kan fortelle deg Hvis det passer 100%, fortell dem at jeg er kunden . Takk.

Jeg vil personlig stikke nakken pa linjen og fortelle deg at den passer. Grunnen til at den passer, er fordi som jeg sa de eneste variasjonene mellom referanse og ikke-referansedatabletter er i VRM- og VRAM-plassering. Hvis du ser pa en lager 7970 PCB her (http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/1996/9086264/3/radeon-hd-7970-pcb.jpg) og Sapphire Vapor X 7970 PCB her (http://www.ixbt.com/video3/images/sapphire-24/sapphire-7970-scan-front.jpg) vil du se at de eneste forskjellene er tillegg av noen ekstra VRM-moduler og en VRM kjoleribbe. GPU-kjernen selv er plassert pa noyaktig samme sted med noyaktig samme monteringshull, derfor passer den. VRM-enheten krever bare passive aluminiumsoppvasker som lett kan passe under lommen. Jeg foreslar at du kontakter Arktis kundesupport her (http://www.arctic.ac/en/contact.htm) og spor dem om kompatibilitet da de raskt kommer tilbake til deg, eller du kan kontakte dem pa deres facebook side og spor dem der (http://www.facebook.com/ARCTIC.en) men som sagt jeg er ganske sikker pa at svaret vil v re ja.

Jeg er mer bekymret for den dumme S (safir) boost-knappen overst til venstre fra PCB, men som jeg sa at deres kundeservice sa at det ville passe, men du ville svare, var det bedre enn deres. Jeg vil legge inn pa deres FB-side ogsa, og jeg kommer tilbake til denne traden med svar :). Takk, Ryan for all hjelpen & # 8230;

Legg inn pa deres facebook-side igjen & amp; igjen Saledes vil det fa offentlig oppmerksomhet og de vil bli tvunget til a gi deg et definitivt svar.

Hei der ! Se hva jeg fikk for deg:

Jeg ble sugested for a sporre helt om dette:

Passer det pa dette:

Det er en Sapphire 7970 Vapor-X 3GB. Har ogsa referanse-PCB-bildet:

Jeg vil kjope 2 av disse og jeg er ikke sikker pa at den passer uten noen personlige mods til kjolerens eller kjolerens tilfelle.

ARCTIC Takk for din henvendelse, passer kjoleren pa grafikkortet ditt. For a sjekke om det passer til PC-kabinettet, ma du male plassen du har, og sjekke hoydestriksjonsskjemaet som er i stotteseksjonen pa produktsiden. Dette bor avklare om denne kjoleren passer i ditt tilfelle. Hvis du har flere sporsmal, vennligst gi meg beskjed.

Sa jeg tror det sier alt

Takk mange gutta for stotten, men det triste er ingen av mine lokale forhandlere eller forhandlere har ARCTIC Hybrid 7970 (og de vant ikke a fa inn pa landet) de har bare Arctic Hybrid enkelt og at passer ikke til 7970, sa jeg er litt skadet hvis jeg bestiller direkte fra Arctic, vil den sette meg tilbake.

300 USD for a sende til meg hvor Hybrid er enkel, jeg kan fa den fra en forhandler for som 180 USD & # 8230 ;.

Vel, sank forhandlerproblemet.

Ja, det burde fungere.

Jeg burde ogsa jobbe med HD7950 damp X, tror jeg.

Jeg vet at den bruker & # 8220; termisk lim & # 8221; a montere de passive kjoleboylene, er det & # 8220; termisk klebemiddel & # 8221; permanent eller er det fjernbart? og hvor lett a fjerne den hvis den er fjernbar? Jeg bruker en tilpasset vannkjoling akkurat na, men jeg planlegger a ga til US Navy i lopet av de kommende fa manedene, og nar jeg er der ute, vil ingen bruke min PC, og jeg vil ikke at vannkjolingene bare skal sla seg ned der og etter min erfaring forlot jeg det bare i 2 uker uten a skru pa det og det fikk litt plastisizer og ting som ble bygd opp i vannblokken / pumpen at jeg matte demontere hele greia for a rengjore dem innvendig ut.

planlegger a fa denne eller bare Accelero Extreme.

og hva er omgivelsestempen nar dere gjorde temperaturtesten? det sier ikke pa & # 8220; Methodology & # 8221 ;.

rlig talt tror jeg ikke det gar veldig enkelt i det hele tatt, jeg vil ikke anbefale a prove det. Hvis du er sa bekymret, ma du ikke sette noen heatsinks pa RAM-modulene fordi de ikke trenger kjoling uansett. Og omgivelsene var 22, jeg vil legge til det med metodikken, mindre glid pa mine vegne.

God gjennomgang som alltid, og takk for det skarpe bildet Arctic Accelero Hybrid 7970 det helt TOP NOTCH VGA-kortet.

Fortell hva du har pa hjertet.

og oh, hvis du vil ha et bilde a vise med kommentaren din, ma du fa en gravatar!